Watch the video
„(Де)Саботажа“

„(Де)Саботажа“, е првично емитувана на 24 февруари 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 ...
Емисија 360 степени сезона 3 бр. 38

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 20 февруари 2017 година (понеделник) на телевизијата Алсат-М и е ...
„Декадентна Саботажа“

„Декадентна Саботажа“, е првично емитувана на 20 февруари 2017 година (понеделник)  на ТВ Алсат-М во ...
Емисија 360 степени сезона 3 бр. 37

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 17 февруари 2017 година (петок) на телевизијата Алсат-М и е објавена ...
„Репетирана Саботажа“

„Репетирана Саботажа“, е првично емитувана на 17 февруари 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата ...
Мој термин - 13.02.2017

Тема: Екологија: Ќе ги решиме ли проблемите со загадувањето во Македонија? Гостин: Јован Мазгански, член на ...
Повеќе