fbpx

Дали во Македонија може да се заштити сопствена идеја нa одреден бизнис план?

Дали во Македонија може да се заштити сопствена идеја нa одреден бизнис план? И која е постапката и како и каде би се спровела?

Одговара Бојана Божиновска од Македонското здружение на млади правници