fbpx

Дали честите медиумски дебати влијаат на ставовите за ЛГБТ заедницата?

Дали честите дебати во медиумите може да влијаат за промена на ставот за ЛГБТ заедницата?

Одговара Драгана Дрндаревска од Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“