fbpx

Задачи на претседателот на куќен совет

Подготовка на план за одржување на зградата, пресметки на трошоците за одржување, исплаќање на обврските од договорите за одржување, информирање на станарите за својата работа, се само дел од задачите на претседателот на куќниот совет. Сите задачи може да ги видите тука.

Тагови: