fbpx

Тагови

Таг: Агенција за млади и спорт

finansiskata policija istrazuva zloupotrebi na sportskite vauceri featured
Финансиската полиција истражува злоупотреби на спортските ваучери

Воведувањето ваучери за финасирање на спортот во земјава требаше да биде систем кој ќе ја заштити државата...

evropskata idnina na mladite vo makedonija e samo na hartija featured
Европската иднина на младите во Македонија е само на хартија

Состојбата на младите во Македонија со децении сè повеќе се влошува што е причина повеќето да бараат начини...