fbpx

Тагови

Таг: БЕГ

dali moze da se isklucam od parnoto greenje na beg intro
Дали може да се исклучам од парнотo греење на БЕГ?

 Одговара Татјана Ташевска од Организацијата на потрошувачите на...

images prasaj Koi uslovi treba da gi ispolnuvam za da mi odobrat isklucuvanje od sistemot za greenje na BEG intro
Кои услови треба да ги исполнувам за да ми одобрат исклучување од системот за греење на БЕГ?

БЕГ за исклучување од системот бара сметки од изминатата сезона кои месечно не надминуваат 1500 KW, а не ја...

images prasaj Koja institucija ja regulira rabotata na BEG i kade mozam da podnesam zalba
Која институција ја регулира работата на БЕГ и каде можам да поднесам жалба?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...