Тагови

Таг: брза помош

Кој во Брзата помош одлучува кој пациент има приоритет?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

Со колку возила располага Брза помош?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

Зошто Брза помош не доаѓа за лица над 60 години?

Одговара Милица Бубало од Брзата...