fbpx

Тагови

Таг: брзи кредити

brzi krediti featured
Дали лицето за контакт во постапка за брз кредит е должно да го отплати долгот ако лицето што го земало не го плаќа?

Одговараат од Кредит...

brzi krediti koj gi kontrolira prodavnicite za pari featured
Брзи кредити: Кој ги контролира „продавниците за пари“?

Граѓани мора да враќаат „брзи“ кредити кои не ги земале зашто им биле злоупотребени личните...

images prasaj Dali firmite sto davaat brzi krediti odnosno tn prodavnici za pari mozat da blokiraat smetka intro
Дали фирмите што даваат брзи кредити односно т.н. продавници за пари можат да блокираат сметка?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови...