fbpx

Тагови

Таг: даноци

danok za nedviznini featured 1
Колку изнесува данокот ако физичко лице издава недвижен имот на друго физичко лице?

Одговараат од Управата за јавни приходи...

danok za izdavanje stan featured
Колку изнесува данокот за издавање стан?

Одговараат од Управата за јавни приходи...

sto treba da napravam dokolku ne mi stignuvaat parite od skenirani smetki na moj ddv intro
Што треба да направам доколку не ми стигнуваат парите од скенирани сметки на „Мој ДДВ“?

 Регистриран сум на...

images prasaj Zosto na aplikacijata pisuva za tromesecje edna suma a isplakaat druga intro
Зошто на апликацијата пишува за тромесечје една сума, а исплаќаат друга?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Zosto mnogu fiskalni smetki ne moze da se skeniraat intro
Зошто многу фискални сметки не може да се скенираат?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Kade da se obratam dokolku ne mozam da se najavam na aplikacijata MojDDV intro
Каде да се обратам доколку не можам да се најавам на апликацијата MojДДВ?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Vo rok od kolku dena najdocna moze da se skenira edna fiskalna smetka intro
Во рок од колку дена најдоцна може да се скенира една фискална сметка?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Koja e najvisokata suma na edna smetka sto moze da se skenira intro
Која е највисоката сума на една сметка што може да се скенира?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Dali ke se vmetnat i smetkite za struja telefon i parno vo skeniranjeto za Moj DDV intro
Дали ќе се вметнат и сметките за струја, телефон и парно во скенирањето за „Мој ДДВ“?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...