fbpx

Што треба да направам доколку не ми стигнуваат парите од скенирани сметки на „Мој ДДВ“?

Регистриран сум на „Мој ДДВ“ од август, но досега не ми се префрлени пари од скенирани сметки. Што треба да направам за УЈП да ми исплати?

Одговара Михајло Михајлов од Управата за јавни приходи.