Тагови

Таг: држава

Дали можам да наплатам долг од фирма со седиште во Бугарија?

Дали можам да наплатам долг од фирма со седиште во Бугарија? Одговара...

Дали Катастарот ми го негира правото на сопственост кое ми го признава државата?

Катастарот не ми издава имотен лист за станбен простор во моја сопственост, поради немање...