fbpx

Тагови

Таг: државен ревизор

Кој може да повика државен ревизор во еден синдикат и колку чини ревизијата?

Кој може да повика државен ревизор во еден синдикат и колку чини ревизијата?Одговара...

Дали државниот ревизор може да врши ревизија на синдикати?

Дали државниот ревизор може да врши ревизија на синдикати?Одговара Габриела...