fbpx

Кој може да повика државен ревизор во еден синдикат и колку чини ревизијата?

Кој може да повика државен ревизор во еден синдикат и колку чини ревизијата?

Одговара Габриела Димовска од Центарот за економски анализи (ЦЕА)