fbpx

Тагови

Таг: финансиска помош

dali sleduva paket antikrizni merki na licata sto zemaat tuga nega featured
Дали следува пакет антикризни мерки на лицата што земаат туѓа нега?

Согласно на овој пакет антикризни мерки што се во согласност со финансиска поддршка на ранливи категории на...

images prasaj Dali na firmata i sleduva finansiska pomos bidejki imame bremena vrabotena koja poradi pandemijata ne odi na rabota intro
Дали на фирмата и следува финансиска помош бидејќи имаме бремена вработена која поради пандемијата не оди на работа?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...