fbpx

Тагови

Таг: фискални сметки

images prasaj Zosto na aplikacijata pisuva za tromesecje edna suma a isplakaat druga intro
Зошто на апликацијата пишува за тромесечје една сума, а исплаќаат друга?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Zosto mnogu fiskalni smetki ne moze da se skeniraat intro
Зошто многу фискални сметки не може да се скенираат?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Kade da se obratam dokolku ne mozam da se najavam na aplikacijata MojDDV intro
Каде да се обратам доколку не можам да се најавам на апликацијата MojДДВ?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Vo rok od kolku dena najdocna moze da se skenira edna fiskalna smetka intro
Во рок од колку дена најдоцна може да се скенира една фискална сметка?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Koja e najvisokata suma na edna smetka sto moze da se skenira intro
Која е највисоката сума на една сметка што може да се скенира?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Dali ke se vmetnat i smetkite za struja telefon i parno vo skeniranjeto za Moj DDV intro
Дали ќе се вметнат и сметките за струја, телефон и парно во скенирањето за „Мој ДДВ“?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Zosto vo nekoi kafeani i kafulinja se prepecatuva smetka ako ne si kazal deka plakas so karticka intro
Зошто во некои кафеани и кафулиња се препечатува сметка ако не си кажал дека плаќаш со картичка?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images prasaj Zosto koga skeniram fiskalni smetki od prethodniot mesec posle sekoe trimesecje ne mi gi vcituva smetkite intro
Зошто кога скенирам фискални сметки од претходниот месец после секое тримесечје не ми ги вчитува сметките?

Ги чувам сметките што ми се од крај на месецот и си ги скенирам за да ми влезат во следната...

images prasaj Dali moze da mi izdadat duplikat fiskalna smetka intro
Дали може да ми издадат дупликат фискална сметка?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...