fbpx

Зошто кога скенирам фискални сметки од претходниот месец после секое тримесечје не ми ги вчитува сметките?

Ги чувам сметките што ми се од крај на месецот и си ги скенирам за да ми влезат во следната исплата, но апликацијата не ги внесува. Зошто кога скенирам фискални сметки од претходниот месец после секое тримесечје не ми ги вчитува сметките?

Одговара Михајло Михајлов од Управата за јавни приходи.