fbpx

Тагови

Таг: гаранција

images prasaj Kade da se obratam za rasipan aparat pod garancija koga firmata od kade sto go kupiv e vo stecaj
Каде да се обратам за расипан апарат под гаранција кога фирмата од каде што го купив е во стечај?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...