fbpx

Тагови

Таг: гинеколошки преглед

kolku cestite vaginalni infekcii moze da bidat problem za zdravjeto intro
Колку честите вагинални инфекции може да бидат проблем за здравјето?

 Одговара д-р Глигор Тофоски од Универзитетската клиника за...

sto treba da se znae za problemite so menstrualniot ciklus pred da se poseti ginekolog intro
Што треба да се знае за проблемите со менструалниот циклус, пред да се посети гинеколог?

 Одговара д-р Глигор Тофоски од Универзитетската клиника за...

kolku e potrebno seksualnoto obrazovanie i vo osnovnite ucilista intro
Колку е потребно сексуалното образование и во основните училишта?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...

koga treba da se zapocne so redovni ginekoloski pregledi intro
Кога треба да се започне со редовни гинеколошки прегледи?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...