fbpx

Тагови

Таг: греење

images prasaj Dali stanarite koi ne koristat centralno greenje i ne plakaat pausal se dolzni da plakaat za odrzuvanje na instalacijata koja se vodi kako zaednicka intro
Дали станарите кои не користат централно греење и не плаќаат паушал се должни да плаќаат за одржување на инсталацијата која се води како заедничка?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali ako gradam nova kuka i nemam sto da vratam kako grejno telo moze da konkuriram za inverter intro
Дали ако градам нова куќа и немам што да вратам како грејно тело може да конкурирам за инвертер?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

images prasaj Dali ke se resi problemot so snabduvanjeto so priroden gas na toplanata Skopje Sever
Дали ќе се реши проблемот со снабдувањето со природен гас на топланата Скопје Север?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

images prasaj Dali se uste Gradot Skopje subvencionira kupuvanje na inverteri
Дали сѐ уште Градот Скопје субвенционира купување на инвертери?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

images prasaj Koja institucija ja regulira rabotata na BEG i kade mozam da podnesam zalba
Која институција ја регулира работата на БЕГ и каде можам да поднесам жалба?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...