Тагови

Таг: ГУП

Грабежот на државен имот ќе заврши додека се смени Законот за градежно земјиште

Продолжува распродажбата на државно градежно земјиште со непосредна спогодба иако изминува речиси една...

Ќе се спаси ли Скопје со новиот ГУП? 

Граѓаните на Скопје веќе две децении се соочуваат со проблеми кои се појавија како последица на несовесното...