fbpx

Тагови

Таг: хонорарци

images intro Dali na fizicki lica za izvrsena usluga moze direktno da im se plati ili mora preku firma
Дали на физички лица за извршена услуга може директно да им се плати или мора преку фирма?

Јас како физичко лице извршив една работа во едно училиште за која треба да бидам исплатен за извршена...