fbpx

Тагови

Таг: имотна состојба

dali rodnini na vraboteni vo drzavna lotarija smeat da ucestvuvaat vo igri na sreka organizirani od lotarija featured
Дали роднини на вработени во Државна лотарија смеат да учествуваат во игри на среќа организирани од Лотарија?

 Одговара Билјана...

dali clenovite na drzavnata komisija za sprecuvanje komisija treba da podnesat izjava za imotna sostojba featured
Дали членовите на Државната комисија за спречување корупција треба да поднесат изјава за имотна состојба?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...

dali funkcionerite treba da ja prijavuvaat sekoja promena na imot i vo koj rok featured
Дали функционерите треба да ја пријавуваат секоја промена на имот и во кој рок?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...

koi se funkcioneri treba da podnesat izjava za imotna sostojba featured
Кои се функционери треба да поднесат изјава за имотна состојба?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...