fbpx

Тагови

Таг: исплата на К-15

K-15 - до кога треба да се исплати?
До кога треба да се исплати К-15?

Правото на К-15 е воспоставено со Општиот колективен договор за приватниот сектор од областа на стопанството,...

se sto treba da znaete za k 15 featured
Сè што треба да знаете за К-15

На овие прашања ни одговори Весна Кочовска, инспектор за труд во...

dali ima kazni za rabotodavacite sto nema da isplatat k 15 intro
Дали има казни за работодавачите што нема да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

dali nekoi firmi imaat osloboduvanje od plakanje k 15 intro
Дали некои фирми имаат ослободување од плаќање К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

kade da se obratam ako ne mi isplatat k 15 intro
Каде да се обратам ако не ми исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

do koga rabotodavcite treba da isplatat k 15 intro
До кога работодавците треба да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

images prasaj Dali na site vraboteni treba da im se isplati ist iznos na regres
Дали на сите вработени треба да им се исплати ист износ на регрес?

Дали на сите вработени треба да им се исплати ист износ на регрес или може на некои да им се...