fbpx

Тагови

Таг: комуникација

osmislenite objavi i soopstenija od instituciite se kvazi transparentnost featured
Осмислените објави и соопштенија од институциите се квази транспарентност

Комуникацијата или односите со јавноста се заменуваат со мешавини од комерцијалниот...

so generacii kaj nas se klonira istata matrica na vodenje politika featured
Со генерации кај нас се клонира истата матрица на водење политика

Агресивноста во јавната сфера се зголемува, а политичката комуникација во јавната сфера е контаминирана со...