fbpx

Тагови

Таг: конкурс

dali mora da imam megunarodno priznat sertifikat za poznavanje stranski jazik za da konkuriram za rabota vo drzavna institucija featued
Дали мора да имам меѓународно признат сертификат за познавање странски јазик за да конкурирам за работа во државна институција?

Согласно член 24, став 2, алинеја г), согласно член 25, став 2, алинеја г), согласно член 26, став 2, алинеја г), како и...

images prasaj Za kakvi stipendii moze da se konkurira vo Agencijata za mladi i sport
За какви стипендии може да се конкурира во Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...