fbpx

Тагови

Таг: корисничко право

koja institucija dava i odzema korisnicko pravo na zemjiste featured
Која институција дава и одзема корисничко право на земјиште?

На четири семејства ни е одземено корисничкото право на земјиштето под објектот во кој живееме. Одговара...