fbpx

Тагови

Таг: лекарска препорака

images prasaj Dali rabotodavacot e dolzen da go prefrli rabotnikot na drugo rabotno mesto ako ima lekarska preporaka
Дали работодавачот е должен да го префрли работникот на друго работно место ако има лекарска препорака?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...