Тагови

Таг: материјална штета

За колку време застарува побарувањето на надомест за причинета материјална штета?

Одговара Олгица Танчева од Македонското здружение на млади...

Кој треба да ме обесштети за материјална штета и повреда предизвикана од неисчистен булевар во Скопје?

Одговара Дарко Аврамовски од Коалиција Сите за правично...