fbpx

Тагови

Таг: мерки

images prasaj Dali vo idnina ke se patuva bez posebni merki
Дали во иднина ќе се патува без посебни мерки?

Група средношколци имаат дилеми околу приемните испити на факултетите, поправањето...

Кои мерки треба да се спроведат за да се постигне родова еднаквост?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...