fbpx

Дали во иднина ќе се патува без посебни мерки?

Група средношколци имаат дилеми околу приемните испити на факултетите, поправањето оценки, одложените екскурзии, патувањата... Редакцијата на „Само прашај“ им ги постави нивните прашања на МОН и на Владата. Првото прашање е на Ивона Марковска од гимназијата „Ј. Б. Тито“ од Битола за отворањето на границите.