fbpx

Тагови

Таг: патување

images prasaj Dali za patuvanje vo stranstvo na sedumgodisno dete e potrebna soglasnost i od dvajcata roditeli intro
Дали за патување во странство на седумгодишно дете е потребна согласност и од двајцата родители?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни работи...

images prasaj Dali soglasnosta za patuvanje vo stranstvo na dete mora da ja potpisat dvajcata roditeli intro
Дали согласностa за патување во странство на дете мора да ja потпишат двајцата родители?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Ke mozam li da patuvam do krajot na godinata
Ќе можам ли да патувам до крајот на годината?

Владиниот портпарол Муамет Хоџа ѝ одговара на ученичката Арта Курти од меѓународното...

images prasaj Dali i letovo ke imame 14 dneven karantin pri vlez vo zemjava
Дали и летово ќе имаме 14-дневен карантин при влез во земјава?

Владиниот портпарол Муамет Хоџа ѝ одговара на ученичката Михаела Трајкоска од гимназијата...

images prasaj Dali vo idnina ke se patuva bez posebni merki
Дали во иднина ќе се патува без посебни мерки?

Група средношколци имаат дилеми околу приемните испити на факултетите, поправањето...

images prasaj Dali moze da patuvam so pasos so starata adresa na ziveenje
Дали може да патувам со пасош со старата адреса на живеење?

Одговара Тони Ангеловски од Министерството за внатрешни...