fbpx

Тагови

Таг: надрилекарство

drzavata nema mehanizam da spreci prodazba na zivi bubacki kako lek preku socijalnite mrezi featured
Државата нема механизам да спречи продажба на живи бубачки како лек преку социјалните мрежи

Од Шведска до Македонија, најмалку пет држави поминал камионот на нашиот продавач на бубачки за да ги донесе...

nema institucija sto ke spreci bubackite da se koristat kako lek featured
Нема институција што ќе спречи бубачките да се користат како лек

Огласот преку кој на социјалните мрежи се продаваат бубачки за лекување на разни болести е сѐ уште активен....

za zdravje i zivi bubacki bi jadele featured
За здравје и живи бубачки би јаделе

Во Фејсбук група, со скриен идентитет, некој прашува за повеќе информации за лек со бубачки. Дискусијата се...