fbpx

Тагови

Таг: надзор

images prasaj koj vrsi nadzor vrz rabotata na drzavnata komisija za sprecuvanje na korupcijata i kade reagirame ako ne se prezeme nisto za ispraten predmet intro
Кој врши надзор врз работата на Државната комисија за спречување на корупцијата и каде реагираме ако не се преземе ништо за испратен предмет?

Одговара Билјана Ивановска од Државната комисија за спречување на...

images prasaj Kolku cesto se pravi kontrola vrz rabotata na rudnicite intro
Колку често се прави контрола врз работата на рудниците?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...

images prasaj Kako se vrsi nadzor koi drvja se secat za ogrev intro
Како се врши надзор кои дрвја се сечат за огрев?

Одговара Ејуп Јаја од Државниот инспекторат за шумарство и...

images prasaj Dali moze da se napravi inspekciski nadzor vrz rudnik poradi prijava od gragani intro
Дали може да се направи инспекциски надзор врз рудник поради пријава од граѓани?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...