fbpx

Тагови

Таг: обработка на податоци

sto znacat i kako vlijaat kolacinjata sto sekoja veb stranica bara da se prifatat intro
Што значат и како влијаат „колачињата“ што секоја веб-страница бара да се прифатат?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

dali portal moze da koristi moja fotografija bez moja dozvola intro
Дали портал може да користи моја фотографија без моја дозвола?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

vo koi situacii mozam da odbijam da gi dadam moite licni podatoci intro
Во кои ситуации можам да одбијам да ги дадам моите лични податоци?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...