Тагови

Таг: одговор

Кој ќе ми одговори што е преземено за да се реши пријавениот проблем во Државниот инспекторат за животна средина?

Одговара Сретен Стојковски од Државниот инспекторат за животна...

За колку време треба да ми стигне одговор од општина за поднесен приговор?

Имам поднесено во општина приговор за незадоволство од моја страна за обештетувањето од...