fbpx

За колку време треба да ми стигне одговор од општина за поднесен приговор?

Имам поднесено во општина приговор за незадоволство од моја страна за обештетувањето од ланската поплава. Можеби во април е поднесено барањето и до ден денес немам одговор. Законски за колку време треба да ми стигне одговор и каде да се обратам?Имам поднесено во општина приговор за незадоволство од моја страна за обештетувањето од ланската поплава. Можеби во април е поднесено барањето и до ден денес немам одговор. Законски за колку време треба да ми стигне одговор и каде да се обратам?

Одговара Елена Наковска од Коалицијата Сите за правично судење