fbpx

Тагови

Таг: оглас за работа

dali mozam da se prijavam istovremeno na dva razlicni oglasi vo dve drzavni institucii featured
Дали можам да се пријавам истовремено на два различни огласи во две државни институции?

Согласно член 30 од Законот за административни службеници, постапката за вработување е транспарентна, фер и...