fbpx

Тагови

Таг: плаќање трошоци

images prasaj Kakov e statusot na deloven objekt vo ramkite na stanbena zgrada vo odnos na plakanje trosoci intro
Каков е статусот на деловен објект во рамките на станбена зграда во однос на плаќање трошоци?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторна комисија за...