Тагови

Таг: плати

Каде да се обратам за неисплатена плата и дали ова побарување застарува?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади правници...

Каде да се обратам и која е постапката за побарување на неисплатена плата?

Одговара Јована Тренчевска од Државниот инспекторат за...

Дали во Македонија има услови просечната плата да изнесува 30 илјади денари?

Дали во Македонија има услови просечната плата да изнесува 30 илјади денари?Одговара...