Тагови

Таг: погребални трошоци

Дали ми следува парична помош по смртта на сопружникот кој беше пензионер?

Дали ми следува парична помош бидејќи мажот ми почина? Каде да се обратам? Тој имаше пензија од 10.200...

Дали корисник на социјална пензија може во исто време да биде корисник и на погребни трошоци?

Одговара Теодора Маријановска од Фондот за пензиско и инвалидско...