fbpx

Тагови

Таг: полициски службеник

dali policiski sluzbenik vo uniforma smee da sedi vo ugostitelski objekt intro
Дали полициски службеник во униформа смее да седи во угостителски објект?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни работи (МВР)....

dali policiskiot sluzbenik ima pravo vo tekot na rabotnoto vreme da sedi vo kafe barovi vo uniforma intro
Дали полицискиот службеник има право во текот на работното време да седи во кафе барови во униформа?

Одговара Милан Петковски од Македонското здружение за заштита при работа....