fbpx

Тагови

Таг: положен испит

kolku vreme vazi polozeniot ispit za javen sluzbenik featured
Колку време важи положениот испит за јавен службеник?

Согласно член 41, став 6 од Законот за административни службеници, резултатот односно бројот на бодови од...