fbpx

Тагови

Таг: поранешен сопруг

Дали ако се отселам од станот во кој сè уште живеам со поранешниот сопруг ќе го изгубам правото на дел од станот?

Бракот е разведен во декември 2014 година. Станот во кој живееме е се уште на негово име, а е...