fbpx

Тагови

Таг: породилно боледување

Каде да се обратам ако фирмата не ми исплаќа пензиско и здравствено осигурување додека сум на породилно боледување?

На породилно боледување сум, но барањето ми е одбиено затоа што фирмата нема платено...

Дали е законски да се прекине надоместокот за породилно боледување ако во меѓувреме фирмата отиде во стечај?

Во работен однос бев 5 години, се породив во месец август и примав надокнада до ноември. Потоа надоместокот...