fbpx

Тагови

Таг: предвремено пензионирање

dali moze da se penzioniram eden mesec porano bidejki treba da go iskoristam odmorot intro
Дали може да се пензионирам еден месец порано бидејќи треба да го искористам одморот?

Јас сум наставничка пред пензија. Директорот ми предложи да се пензионирам еден месец порано бидејќи...

images prasaj Dali postoi nacin za predvremeno penzioniranje intro
Дали постои начин за предвремено пензионирање?

Ми недостасуваат две години до возраст до 62 години...