fbpx

Тагови

Таг: прекувремена работа

rabotnichki prava mrtvo slovo na hartija
Работнички права или мртво слово на хартија

За непочитувањето на работничките права, неисплатата на К-15, за работата за викенд, празник или прекувремено...

dali mi sleduva 13 ta plata so 150 casovi prekuvremena rabota featured
Дали ми следува 13-та плата со 150 часови прекувремена работа?

Одговара Љуљзим Фаризи од Државниот инспекторат за...

Дали на работниците им следува бонус плата за прекувремена работа над 150 часови?

Одговара Санела Доневска од Конфедерација на слободни синдикати на...