fbpx

Работнички права или мртво слово на хартија

За непочитувањето на работничките права, неисплатата на К-15, за работата за викенд, празник или прекувремено – гледајте „Само прашај“.

Емисијата на Институтот за комуникациски студии се продуцира во соработка со МТВ.