fbpx

Дали ми следува 13-та плата со 150 часови прекувремена работа?

И со два пати прележан корона вирус минатата година имам 150 работни часа прекувремена работа. Дали ми следува 13-та плата?

Одговара Љуљзим Фаризи од Државниот инспекторат за труд.