fbpx

Тагови

Таг: препознавање фалсификати

koi se obelezjata spored koi moze da se raspoznaat originalnite banknoti od falsifikatite intro
Кои се обележјата според кои може да се распознаат оригиналните банкноти од фалсификатите?

 Одговара Бојан Цветковски од...