fbpx

Тагови

Таг: претседател

za kakvi problemi moze pretsedatelot da im pomogne na graganite intro
За какви проблеми може претседателот да им помогне на граѓаните?

Одговара Билјана Радева од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија....

koi se kontaktite preku koi moze da kontaktira so pretsedatelot intro
Кои се контактите преку кои може да контактира со претседателот?

Одговара Билјана Радева од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија....

kako moze da se zakaze sredba so pretsedatelot intro
Како може да се закаже средба со претседателот?

Одговара Билјана Радева од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија....

images prasaj Dali moze da se zatvori zaednica na stanari ako samo pretsedatelot na zaednicata se protivi intro
Дали може да се затвори заедница на станари ако само претседателот на заедницата се противи?

Одговара Зоран Маџовски од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali moze istata licnost da bide pretsedatel na kukniot sovet blagajnik i da izvrsuva i drugi funkcii vo zgradata za koi ni naplaka
Дали може истата личност да биде претседател на куќниот совет, благајник и да извршува и други функции во зградата за кои ни наплаќа?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...